Meer dan 30 jaar ervaring als telefoondienst, 24 uursdienst. 

Tel & Tel staat voor 30 jaar ervaring in telefoondienst en telesecretariaat en is opgericht door Mw. A.R. Meijler in 1989. We zijn gevestigd in Boxtel waar vanuit een modern 24 uurs callcenter wordt gewerkt. Met 30 jaar ervaring op het gebied van telefoondienst in de meest brede zin van het woord, durven wij ons een expert te noemen. Het team bestaat uit zeer ervaren telefonisten die merendeel al vele jaren bij Tel & Tel werkzaam zijn.

Innovatief. Bij Tel & Tel vinden wij dat verbetering van bereikbaarheid hand in hand gaat met het inzetten van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Vandaar dat wij samenwerken met Teleservice Nederland. Zij zijn gespecialiseerd in geavanceerde telecommunicatietechnologie en staat Tel & Tel en haar klanten bij wanneer nodig.

Zo nodig staan wij 24 uur per dag 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor u klaar. Wij zijn als Call Center 24 uur per dag aanwezig en onze ervaren medewerkers beantwoorden uw telefoon en mail correct. Uiteraard nemen wij altijd op met uw eigen bedrijfsnaam, en zijn er geen lange wachttijden, doordat onze telefoonbeantwoordings service zorgt voor verkorte wachttijden.