Home » Branches » Assurantie- en verzekeringskantoren

Assurantie- en verzekeringskantoren

Assurantiekantoren worden doorgaans veel gebeld. Wij kunnen u hierbij 24/7 ondersteunen tegen interessante tarieven met onze telefoon- en maildiensten.

Onze diensten voor assurantie- en verzekeringskantoren in cijfers

Tel & Tel is al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner op het gebied van 24/7 telefoonservices. Ons team bestaat uit 18 gedreven professionals, hiermee hebben wij al tientallen assurantie- en verzekeringskantoren geholpen. We hebben met onze diensten al diverse assurantiekantoren ondersteund en bereikbaar gemaakt. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5.

18

Ervaren medewerkers

300+

Geholpen bedrijven

Verlaging van de werkdruk

Adviesgesprek aanvragen

Gratis advies & direct een scherpe offerte

  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen in het jaar
  • Scherpe gesprekstarieven
  • Meer dan 30 jaar ervaring
Plan adviesgesprek

Ruim 300+ tevreden klanten.

Hoe onze diensten werken voor assurantie- en verzekeringskantoren

De diensten die wij aanbieden zijn geschikt voor ieder type bedrijf, dit geldt ook voor assurantiekantoren. Als assurantiekantoor krijgt u veel vragen vanuit klanten, waardoor u minder aan taken toekomt die er voor u toe doen. Het zou fijn zijn als er een partij was die dit voor u uit handen kon nemen. Er is in de huidige 24-uurseconomie namelijk niets vervelender voor (potentiële) klanten dan een onbereikbare klantenservice.

Dankzij onze telefoondiensten kunnen wij de eerstelijnsvragen voor u oppakken, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens piekmomenten. Of het nu gaat over het melden van schade, een nieuwe klant die zich probeert aan te melden of diefstal, ons team zal ervoor zorgen dat uw klanten goed worden geholpen. Met de 24/7 telefoonservice zorgen wij ervoor dat u bereikbaar bent 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit is een basisbehoefte in deze branche. Bij onze antwoordservice dienst zorgen onze professionals ervoor dat uw klanten goed te woord worden gestaan en worden uw telefonisten ontzorgt. Het is ook mogelijk dat wij enkel bijspringen op piekmomenten. Deze dienst is ook erg populair en heet overflow telefoonlijnen. Hierdoor kunt met maximale efficiëntie te werk gaan en hoeft u niet onnodig veel personeel in dienst te hebben.

Daarnaast bieden wij ook een e-mail management dienst aan. Heel simpel gezegd houdt dit in dat onze professionals uw mailbox gaan beheren en ervoor zorgen dat simpele vragen direct worden opgelost. Zo hoeven uw klanten nooit lang te wachten op een reactie per mail. Ook kunnen onze professionals de mail monitoren bij bijvoorbeeld calamiteiten.

De voordelen van diensten voor assurantie- en verzekeringskantoren op een rijtje

Wij hebben de voordelen van onze diensten voor assurantiekantoren op een rijtje gezet om u een beter beeld te geven:

  • 24/7 bereikbaar, zodat u nooit meer bang hoeft te zijn om een (potentiële) klant mis te lopen.
  • Advies op maat, we luisteren naar uw wensen en komen met een maatwerk oplossing die wij vervolgens in de praktijk brengen.
  • Ervaring met assurantiekantoren, hierdoor kunnen wij onze kennis en ervaring toepassen op uw situatie.

Wat wij voor u kunnen betekenen als assurantie-of verzekeringskantoor?

Heeft het lezen van deze pagina uw interesse gewekt en wilt u weten hoe wij u zouden kunnen ondersteunen? Bent u benieuwd hoe wij uw organisatie beter bereikbaar kunnen maken tegen niet al te veel kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op om uw wensen op het gebied van onze diensten kenbaar te maken. Wij bieden u vervolgens een geschikte oplossing; geheel op maat voor uw bedrijf.