Home » Diensten » Alarmering per e-mail

Alarmering per e-mail

Heeft u geregeld last van een overvolle mailbox? Dan is onze e-mail management service perfect voor u! Wij beheren uw agenda’s en mailboxen, zodat u tijd overhoudt voor taken die voor u belangrijk zijn.

Onze alarmering per e-mail service in cijfers

Wij hebben de nodige ervaring op het gebied van e-mail management en agendabeheer. Met ruime ervaring, durven wij ons een autoriteit in de markt te noemen. Ons team bestaat uit 18 professionals die dagelijks bezig zijn met het beantwoorden van uw e-mails. Hiermee hebben wij al diverse klanten blij gemaakt. Voor deze klanten hebben wij al vele e-mails behandeld. Klanten geven ons op het gebied van e-mail management en agendabeheer gemiddeld een 8,5.

18

Ervaren medewerkers

300+

Geholpen bedrijven

Verlaging van de werkdruk

Adviesgesprek aanvragen

Gratis advies & direct een scherpe offerte

  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen in het jaar
  • Scherpe gesprekstarieven
  • Meer dan 30 jaar ervaring
Plan adviesgesprek

Ruim 300+ tevreden klanten.

Wat is alarmering per e-mail?

In welke markt of branche u ook opereert, e-mail contact is een van belangrijkste vormen van zakelijke communicatie. Dat is niet zo gek, want e-mail is compleet, toegankelijk en betrouwbaar. Het is echter van belang dat u in de huidige 24-uurseconomie klanten niet te lang laat wachten, dit geldt ook voor e-mails. Dit kan leiden tot ontevredenheid of zelfs omzetverlies. Voorkom dit en kies voor e-mailing uitbesteden, ook wel e-mail management genoemd. Onze professionals zullen binnenkomende e-mails direct voor u afhandelen, maar ook kunnen zij uw mail monitoren bij bijvoorbeeld calamiteiten. Onze e-mail management service gaat ook goed samen met andere telefoondiensten die wij bieden zoals de 24/7 telefoonservice of de antwoordservice.

Aansluitend op e-mail management, bieden wij ook agendabeheer aan. Zoals de naam al doet vermoeden zullen onze specialisten online uw agenda gaan beheren. Dit betekent dat zij afspraken kunnen inplannen in de agenda’s van uw medewerkers. Hierdoor zullen onze diensten nóg efficiënter werken, zonder dat uw medewerkers constant in contact moeten staan met ons team.

Bij zowel onze e-mail management dienst als het agendabeheer maakt het niet uit in welke branche u opereert. Wij hebben ervaring met het ondersteunen van makelaars, zorginstellingen, advocaten, verzekeraars, reisorganisaties en nog veel meer!

Voordelen van alarmering per e-mail

Om een beeld te geven van wat u kunt met onze e-mail management en agendabeheer diensten, hebben wij een aantal voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • 24/7 bereikbaar per e-mail, waardoor uw klanten nooit lang hoeven te wachten.
  • Een professionele en klantgerichte aanpak, die ervoor zorgt dat uw klanttevredenheid zal stijgen.
  • Een overzichtelijke mailbox, waardoor nooit meer een e-mail onbeantwoord blijft.
  • Nooit meer afspraken missen of dubbele afspraken, dankzij onze agendabeheer service.

Alarmering per e-mail bij Tel & Tel

Tegenwoordig is het voor bedrijven belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Dit geldt voor alle kanalen, ook e-mail. Doordat een grote hoeveelheid e-mails beantwoorden best wel wat tijd kan vergen, zou het uitbesteden ervan een verstandige keuze zijn. Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat uw klanten nooit lang hoeven te wachten en zal uw klanttevredenheid stijgen. Tel & Tel kan u hierin ontzorgen.

Onze professionals zijn gespecialiseerd in het beantwoorden van e-mails en kunnen bovendien ook de agenda’s beheren van uw personeel. Op deze manier worden uw medewerkers vrijgespeeld van tijdrovende taken en kunnen zij zich focussen op hetgeen wat écht belangrijk is voor u: uw corebusiness. Bent u geïnteresseerd wat Tel & Tel voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden voor u.