Home » Branches » Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer

Met onze diensten ondersteunen we u als vastgoedbeheerder zonder problemen en al te veel kosten 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Onze diensten voor vastgoedbeheerders in cijfers

Tel & Tel staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor u. Wij doen dit met de nodige ervaring. Met een team van 18 ervaren medewerkers hebben wij al tientallen vastgoedbeheerders ondersteund, bereikbaar gemaakt en bereikbaar gehouden. Daarmee bezorgden we werknemers en directieleden minder werkdruk per week. Vastgoedbeheerders geven ons gemiddeld als cijfer een 8,5.

18

Ervaren medewerkers

300+

Geholpen bedrijven

Verlaging van de werkdruk

Adviesgesprek aanvragen

Gratis advies & direct een scherpe offerte

  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen in het jaar
  • Scherpe gesprekstarieven
  • Meer dan 30 jaar ervaring
Plan adviesgesprek

Ruim 300+ tevreden klanten.

Hoe onze diensten werken voor vastgoedbeheerders

Onze diensten zijn geschikt voor elk type bedrijf of organisatie, dus ook zeker voor vastgoedbeheerders. Als vastgoedbeheerder wilt u ook buiten kantoortijden bereikbaar zijn voor uw huurders en relaties, bijvoorbeeld voor meldingen van storingen en andere calamiteiten. Met een dienst als onze 24/7 telefoonservice bent u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor uw huurders en relaties. Wij noteren in dat geval de problemen en vragen die binnenkomen. Afhankelijk van wat uw wensen zijn, kunnen wij ieder project of probleem direct doorzetten naar een onderaannemer of servicemedewerker binnen uw organisatie. Onze diensten passen wij geheel op maat aan, zodat de dienst zo goed mogelijk binnen uw wensen past.

In een markt zoals vastgoedbeheer is bereikbaar zijn erg belangrijk. Zo kan het zijn dat potentiële huurders of kopers een woning of bedrijfsruimte gezien hebben en benieuwd zijn naar de prijs. Ook hiervoor zijn onze diensten een uitkomst, wij kunnen de potentiële huurders of kopers op dat moment een eerste indicatie geven en dus informatie verstrekken. Daarnaast kunnen we er ook een notitie van maken en de vraag doorzetten naar u. Geheel op uw verzoek en geheel op maat.

Naast onze 24/7 telefoonservice hebben wij meerdere diensten die u als vastgoedbeheerder ondersteunen, bereikbaar maken en bereikbaar houden. Zo kunnen ook de diensten omtrent antwoorddiensten, e-mail management, servicenummers en overflow telefoonlijnen interessant zijn voor u. Neem vooral een kijkje op deze pagina’s om erachter te komen welke dienst het best past bij u als vastgoedbeheerder. Daarnaast geven wij u ook graag advies over welke dienst het best bij uw bedrijf past. Dit doen wij geheel op maat voor uw bedrijf. Neem dus gerust contact met ons op om uw wensen op het gebied van advies op maat kenbaar te maken.

De voordelen van onze diensten voor u als vastgoedbeheerder op een rijtje

Om u een beeld te geven van wat wij doen voor vastgoedbeheerders, hebben wij wat voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Advies op maat, we luisteren naar uw wensen en brengen in praktijk wat u van ons vraagt.
  • 24/7 bereikbaar, met onze 24/7 telefoonservice bent u dag en nacht bereikbaar voor uw huurders en relaties.
  • U mist geen enkel gesprek, op uw aanvraag voorzien wij potentiële huurders of kopers van informatie en zetten wij die naar u door.

Wat wij voor uw vastgoedbedrijf kunnen betekenen?

Wilt u meer weten over hoe wij u zonder al te veel kosten kunnen ondersteunen? Bent u benieuwd naar hoe wij uw vastgoedbedrijf bereikbaar kunnen maken en houden? Of bent u geïnteresseerd in onze abonnementen op maat, de tarieven van onze diensten of ons advies op maat? Aarzel vooral niet om contact op te nemen en om uw wensen op het gebied van onze diensten kenbaar te maken. Vervolgens komen wij met een maatwerk oplossing speciaal voor uw bedrijf.