Home » Branches » Industrie

Industrie

Met onze diensten maken en houden wij ook industriële bedrijven bereikbaar zonder al te veel kosten. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Onze diensten voor industriële bedrijven

Tel & Tel staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Wij doen dit met de nodige ervaring, we zijn namelijk al 30 jaar een autoriteit op dit gebied. Met een team van 18 ervaren medewerkers hebben wij al diverse industriële bedrijven ondersteund, bereikbaar gemaakt en bereikbaar gehouden. Daarmee bezorgden we werknemers en directieleden al 8+ uur minder werkdruk per week. Industriële bedrijven geven ons op het gebied van onze diensten gemiddeld een 8,5.

18

Gedreven medewerkers

300+

Geholpen bedrijven

Verlaging van de werkdruk

Adviesgesprek aanvragen

Gratis advies & direct een scherpe offerte

  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen in het jaar
  • Scherpe gesprekstarieven
  • Meer dan 30 jaar ervaring
Plan adviesgesprek

Ruim 300+ tevreden klanten.

Hoe onze diensten werken voor industriële bedrijven

Onze diensten zijn inzetbaar voor ieder soort bedrijf of iedere organisatie, dus ook voor industriële bedrijven. Om uw klanten tevreden te houden, is het belangrijk dat u bij problemen 24 uur per dag bereikbaar bent. In dat geval is het voor uw klanten prettig om direct iemand aan de telefoon te krijgen bij wie ze hun vraag of probleem kwijt kunnen. Het kan belangrijk zijn dat u snel moet reageren op problemen, onze diensten helpen u daarbij.

Door gebruik te maken van onze 24/7 telefoondienst en/of antwoordservice, kunt u uw klanten snel van dienst zijn op elk moment van de dag. Daarnaast nemen wij ook storingsmeldingen aan, zodat die snel opgelost kunnen worden. Wij werken geheel op maat voor u, zo stellen we bijvoorbeeld vooraf een duidelijk script op. Daarin nemen wij alles op wat wij tegen uw klanten vertellen, maar ook de manier waarop wij met uw klanten communiceren. Hierin is bijvoorbeeld opgenomen wat wel of niet dringend is en welke acties er door ons moeten worden ondernomen. Op die manier kunnen wij efficiënt werken en zo kunt u uw klanten op de gewenste manier voorzien van informatie. Daardoor kan uw bedrijf de bijpassende dienst bieden en kunnen vragen en problemen tijdens en buiten kantooruren worden afgehandeld.

Naast onze 24/7 telefoonservice en antwoordservice hebben wij nog meer diensten die u als industrieel bedrijf ondersteunen. Zo kunnen ook de diensten rondom e-mailservice en servicenummers zijn voor u. Bijvoorbeeld wanneer u vaak minder urgente vragen krijgt. Kijk vooral eens naar een van de eerdergenoemde diensten om erachter te komen wat het best bij uw bedrijf past. Wij geven u ook graag advies over onze diensten en vertellen u graag over hoe wij u kunnen helpen, dit doen wij geheel op maat. Neem dus gerust contact met ons op om uw wensen en behoeften kenbaar te maken.

De voordelen van onze diensten voor industriële bedrijven

Om u een beeld te geven van wat wij doen voor industriebedrijven, hebben wij wat voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • 24/7 bereikbaar, met onze 24/7 telefoonservice bent u dag en nacht bereikbaar voor uw klanten en relaties.
  • E-mailservice, wanneer u vaak minder urgente vragen krijgt, kan het interessant zijn om te informeren naar onze e-mailservice.
  • Betere service, door beter bereikbaar te zijn kunt een betere service bieden. Hierdoor worden de klantbeoordelingen hoger.

Wat wij kunnen betekenen voor industriële bedrijven

Wilt u meer informatie over hoe wij uw bedrijf of organisatie kunnen ondersteunen zonder al te veel kosten? Hoe dit kan zonder al te veel kosten te maken? Of bent u benieuwd naar hoe wij uw organisatie bereikbaar kunnen maken en houden? Neem gerust contact met ons op om uw wensen op het gebied van onze diensten kenbaar te maken. Tel & Tel biedt industriebedrijven graag een professionele, creatieve en betrokken oplossing; geheel op maat voor uw bedrijf.