Home » Over ons

Over ons

Tel & Tel staat voor telefoonantwoorddienst en telesecretariaat. Het bedrijf is opgericht in 1989 en is gevestigd in Boxtel waar vanuit een modern callcenter wordt gewerkt. 

Met 30 jaar ervaring op het gebied van telefoondiensten in de meest brede zin van het woord, durven wij ons een expert te noemen. Het telefoonteam bestaat uit zeer ervaren telefonisten die al vele jaren bij Tel & Tel werkzaam zijn.

Altijd en overal

Zo nodig staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor u klaar. Onze ervaren medewerkers beantwoorden uw telefoon snel en correct en uiteraard met uw eigen bedrijfsnaam. Op een afgesproken tijdstip ontvangt u van ons een gedetailleerd verslag van de aangenomen gesprekken. Wenst u direct actie bij dringende situaties? Geen probleem! Wij nemen direct contact op met u of een medewerker van uw bedrijf. We helpen u graag.

Linda Hanegraaf, operationeel directeur.

Innovatief

Bij Tel & Tel vinden wij dat verbetering van bereikbaarheid hand in hand gaat met het inzetten van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Vandaar dat wij samenwerken met Teleservice Nederland & Teleservice ICT. Zij zijn gespecialiseerd in geavanceerde telecommunicatietechnologie en staan Tel & Tel en haar klanten bij wanneer nodig.

Kwaliteit

Tel & Tel streeft een maximale kwaliteit na door met de nieuwste technologie te werken en een op maat gemaakt software programma. Daarnaast zijn alle medewerkers intern opgeleid en is er een intensieve begeleiding van medewerkers. Van ons mag u dus kwaliteit verwachten. Gegarandeerd!