Home » Diensten » 24/7 Telefoonservice

24/7 Telefoonservice

Met onze 24/7 telefoonservice ondersteunen we u en zorgen ervoor dat u zonder problemen en al te veel kosten toch bereikbaar bent en blijft. Dit doen wij geheel op maat.

Onze telefoonservice 24/7 in cijfers

Als telefoonservice staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor u. Wij doen dit met de nodige ervaring, we zijn al 30 jaar een autoriteit op dit gebied. Met een team van 18 ervaren medewerkers hebben wij al 300+ bedrijven ondersteund, bereikbaar gemaakt en bereikbaar gehouden. Daarmee bezorgden we werknemers en directieleden minder werkdruk. Klanten geven ons op het gebied van 24/7 telefoonservice gemiddeld een 8,5.

18

Ervaren medewerkers

300+

Geholpen bedrijven

Verlaging van de werkdruk

Adviesgesprek aanvragen

Gratis advies & direct een scherpe offerte

  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen in het jaar
  • Scherpe gesprekstarieven
  • Meer dan 30 jaar ervaring
Plan adviesgesprek

Ruim 300+ tevreden klanten.

Hoe onze telefoonservice 24/7 werkt

Onze telefoonservice is geschikt voor elk type bedrijf of organisatie, ongeacht de aard of omvang. Naast onze telefoonservice voor bedrijven, adviseren wij u graag bij vraagstukken binnen uw organisatie ten aanzien van 24/7 bereikbaar zijn. Onze diensten zijn er voor ieder bedrijf dat dag en nacht bereikbaar moet zijn. Denk daarbij aan zorginstellingen, glasbedrijven, bouwbedrijven, recreatiebedrijven, woningcorporaties, vastgoedbedrijven en ICT-bedrijven.

In de praktijk zorgen wij met onze 24/7 telefoonservice voor de aanname van de telefoon en een structurele doorgave van de boodschap aan u en/of uw medewerkers. Dit doen wij dag en nacht, in het weekend en op feestdagen. Wanneer uw klanten afhankelijk zijn van uw bereikbaarheid is het van belang dat u die afhankelijkheid kunt bedienen en uw klanten van dienst kunt zijn. Wij helpen u door de telefoon aan te nemen en de boodschap gestructureerd door te geven aan u en/of uw medewerkers. Daardoor kunnen u en uw medewerkers zich focussen op andere belangrijke aspecten binnen uw bedrijf. Zo bouwen wij samen met u een geoliede en op elkaar afgestemde machine op die professionaliteit en betrokkenheid uitstraalt.

Ieder bedrijf heeft zijn eigen behoeften om de telefonische bereikbaarheid te optimaliseren. Daarom is onze telefoonservice er voor alle soorten bedrijven, ongeacht de aard of omvang. Wij bieden u altijd de juiste oplossing om uw telefoonverkeer te optimaliseren. Dit doen wij professioneel, creatief, betrokken en geheel op maat voor uw bedrijf.

De voordelen van onze telefoonservice 24/7 op een rijtje

Om u een beeld te geven van wat wij doen met onze telefoonservice, hebben wij wat voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Abonnementen op maat, ongeacht de omvang of aard van uw bedrijf.
  • Advies op maat, vraag ons om advies, we helpen u graag verder en doen dat met meer dan 30 jaar ervaring.
  • 24/7 bereikbaarheid, een luisterend oor op ieder moment van de dag.

Wat kan Tel & Tel voor u betekenen op het gebied van telefoonservice 24/7?

Wilt u meer weten over hoe wij u zonder al te veel kosten kunnen ondersteunen? Bent u benieuwd naar hoe wij uw bedrijf bereikbaar kunnen maken en houden? Of bent u geïnteresseerd in onze abonnementen op maat, de tarieven van onze telefoonservice of ons advies op maat? Neem gerust contact met ons op om uw wensen op het gebied van 24/7 telefoonservice kenbaar te maken. Wij bieden u graag een professionele, creatieve en betrokken oplossing; geheel op maat voor uw bedrijf.