Home » Diensten » Maatwerk telefoondiensten

Maatwerk telefoondiensten

Met onze maatwerk telefoondiensten ondersteunen we u en ervoor zorgen dat u zonder problemen en al te veel kosten toch bereikbaar bent en blijft.

Onze maatwerk telefoondiensten in cijfers

Met onze maatwerk telefoondiensten staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor u. Wij doen dit met de nodige ervaring, we zijn al 30 jaar een autoriteit op dit gebied. Met een team van 18 ervaren medewerkers hebben wij al 300+ bedrijven ondersteund, bereikbaar gemaakt en bereikbaar gehouden. Daarmee bezorgden we werknemers en directieleden minder werkdruk. Klanten geven ons op het gebied van maatwerk telefoondiensten gemiddeld een 8,5.

18

Ervaren medewerkers

300+

Geholpen bedrijven

Verlaging van de werkdruk

Adviesgesprek aanvragen

Gratis advies & direct een scherpe offerte

  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen in het jaar
  • Scherpe gesprekstarieven
  • Meer dan 30 jaar ervaring
Plan adviesgesprek

Ruim 300+ tevreden klanten.

Hoe onze maatwerk telefoondiensten werken

Onze telefoondiensten zijn geschikt voor elk type bedrijf of organisatie, ongeacht de aard of omvang. Onze maatwerk telefoondiensten verdiepen zich meer in de speciale wensen en behoeften van de klant. Hierdoor worden wij een verlengstuk van uw onderneming. In de praktijk uit zich dat in het aannemen van de telefoon en het structureel doorgeven van een boodschap aan u en/of uw medewerkers. Dit doen wij geheel op maat en naar invulling van uw behoeften. Onze diensten zijn er bijvoorbeeld voor ieder bedrijf dat dag en nacht bereikbaar moet zijn denk daarbij aan zorginstellingen, installatiebedrijven, advocatuur, recreatiebedrijven & touroperators, vastgoedbedrijven en industriebedrijven.

Naast onze maatwerk telefoondiensten voor bedrijven, adviseren wij u graag bij vraagstukken binnen uw organisatie ten aanzien van 24/7 bereikbaar zijn. Wij voeren veel van onze diensten dag en nacht, in het weekend en op feestdagen uit. Hierdoor hoeft u geen telefoongesprek van uw klanten te missen, zeker wanneer klanten afhankelijk zijn van uw bereikbaarheid kan dit belangrijk zijn. Wij helpen u door de telefoon aan te nemen en de boodschap gestructureerd door te geven aan u en/of uw medewerkers. Daardoor kunnen u en uw medewerkers zich focussen op andere belangrijke aspecten binnen uw bedrijf. Zo bouwen wij geheel op maat en samen met u een geoliede machine op die professionaliteit, creativiteit en betrokkenheid uitstraalt.

Ieder bedrijf is anders en heeft zijn eigen behoeften om de bereikbaarheid te optimaliseren. Daarom is onze telefoonservice er voor alle soorten bedrijven, ongeacht de aard of omvang. Wij bieden u altijd de juiste oplossing om uw telefoonverkeer te optimaliseren. Dit doen wij professioneel, creatief, betrokken en geheel op maat voor uw bedrijf.

De voordelen van onze maatwerk telefoondiensten op een rijtje

Om u een beeld te geven van wat wij doen met onze maatwerk telefoondiensten, hebben wij wat voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Invullen van speciale wensen, we denken graag met u mee; maak uw wensen en behoeften kenbaar, zodat wij onze dienst daar geheel op aan kunnen passen.
  • Advies op maat, vraag ons om advies, we helpen u graag verder en doen dat met meer dan 30 jaar ervaring.
  • Verlengstuk van uw onderneming, wij kunnen uw contact oppakken wanneer en waar u dit nodig acht. Hierdoor zijn wij een verlengstuk van uw bedrijf.

Wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van maatwerk telefoondiensten

Wilt u meer weten over hoe wij u zonder al te veel kosten kunnen ondersteunen? Bent u benieuwd naar hoe wij uw bedrijf bereikbaar kunnen maken en houden? Of bent u geïnteresseerd in onze telefoondiensten op maat, de tarieven van onze diensten of ons advies op maat? Neem gerust contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken. Wij bieden u graag een professionele, creatieve en betrokken oplossing; we denken graag met u mee.