Home » Branches » Kleine zelfstandigen (ZZP’ers)

Kleine zelfstandigen, telefoonservice ZZP

Met onze diensten ondersteunen we ook ZZP’ers en kleine bedrijven zonder problemen en al te veel kosten. 24 uur per dag, 7 dagen per week, geheel op maat.

Onze telefoonservice voor ZZP’ers en kleine bedrijven in cijfers

Tel & Tel staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Wij durven onszelf een autoriteit te noemen op dit gebied, dankzij ruim 30 jaar ervaring. Met een team van 18 ervaren medewerkers hebben wij al tientallen ZZP’ers en kleine bedrijven ondersteund, bereikbaar gemaakt en bereikbaar gehouden. Daarmee bezorgden we ZZP’ers en de medewerkers al snel enkele uren minder werkdruk per week ervaren. ZZP’ers en kleine bedrijven geven ons op het gebied van onze diensten gemiddeld een 8,5.

18

Ervaren medewerkers

300+

Geholpen bedrijven

Verlaging van de werkdruk

Adviesgesprek aanvragen

Gratis advies & direct een scherpe offerte

  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen in het jaar
  • Scherpe gesprekstarieven
  • Meer dan 30 jaar ervaring
Plan adviesgesprek

Ruim 300+ tevreden klanten.

Hoe onze diensten werken voor ZZP’ers en kleine bedrijven

Onze diensten zijn inzetbaar voor ieder soort bedrijf of iedere organisatie, groot of klein. Vandaar dat onze diensten ook zeker inzetbaar zijn voor ZZP’ers en kleine bedrijven. Om relaties, klanten en anderen tevreden te houden en te kunnen helpen wanneer dat nodig is, kan het van belang zijn om 24/7 bereikbaar te zijn. Voor uw klanten en relaties kan het prettig zijn om direct iemand aan de telefoon te krijgen. Zeker wanneer u een klein bedrijf heeft of ZZP’er bent.

Tel & Tel kan uw klanten te woord staan wanneer u in gesprek bent of druk bezig bent met andere werkzaamheden. Wij luisteren goed en stellen op de juiste momenten de juiste vragen. Door de benodigde informatie te noteren en vervolgens naar u door te spelen, kunt u de draad vanaf daar oppakken. Doordat Tel & Tel werkt met een belscript, wat samen met u wordt opgesteld, kunnen wij zelfs wanneer u maar een paar gesprekken per maand binnenkrijgt, zorgdragen voor uw telefonische bereikbaarheid. Doordat wij onze diensten aan kunnen passen aan de hand van uw wensen, zijn wij de ideale schakel tussen u en uw relaties. Tel & Tel kan bijvoorbeeld vooraf een duidelijk script opstellen. Daarin nemen wij alles op wat wij tegen uw cliënten en relaties vertellen kunnen vertellen, maar ook de manier waarop wij met uw klanten communiceren. Op die manier kunnen wij efficiënt werken, en kunnen wij u op het gewenste moment voorzien van de verkregen informatie. Dit maakt het voor u mogelijk om tijdens vergaderingen en gesprekken of buiten kantoortijden toch de gewenste dienst te kunnen bieden.

Tel & Tel biedt verschillende diensten die interessant kunnen zijn voor ZZP’ers en kleine bedrijven. Voorbeelden hiervan zijn onze 24/7 telefoonservice en antwoordservice. Daarnaast bieden we ook diensten aan rondom e-mail management en servicenummers. Geheel op maat voor u en geheel naar uw wensen. Wanneer u bijvoorbeeld wat minder urgente vragen krijgt, is ons e-mail management een goede optie. Bezoek vooral de pagina’s van de eerdergenoemde diensten om erachter te komen wat het best bij uw bedrijf past of neem vrijblijvend contact op en wij geven u advies op maat.

De voordelen van diensten voor ZZP’ers en kleine bedrijven

Om u een beeld te geven van wat wij doen voor bedrijven in de ZZP’ers en kleine bedrijven, hebben wij wat voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Geheel op maat, of u nu 2 of 200 gesprekken per maand heeft, wij passen onze diensten geheel aan naar uw wensen en behoeften.
  • Professioneel en creatief, professionaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen er altijd voor dat we uw relaties op een professionele en creatieve manier te woord staan.
  • Antwoordservice, voor ZZP’ers en kleine bedrijven kan onze antwoordservice van pas komen. Doordat er gewerkt wordt met een op maat gemaakt belscript, kunnen wij uw organisatie bereikbaar maken en houden.

Wat wij voor u kunnen betekenen als ZZP’er of klein bedrijf

Bent u benieuwd naar hoe wij uw onderneming bereikbaar kunnen maken en houden zonder al te veel kosten? Of bent u geïnteresseerd in onze diensten, hoe wij te werk gaan en de voordelen daarvan? Neem gerust contact met ons op om uw wensen en behoeften kenbaar te maken. Tel & Tel biedt u als ZZP’er of kleine bedrijf graag een professionele, creatieve en betrokken oplossing, dit doen wij geheel op maat voor uw situatie.