Home » Branches » Installatie, ontstopping & glasherstelbedrijven

Installatie, ontstopping & glasherstelbedrijven

Met onze diensten maken we installatie-, ontstoppings- en glasherstelbedrijven beter bereikbaar zonder problemen en al te veel kosten. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Numbers to make it count

Tel & Tel staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Wij durven onszelf een autoriteit te noemen op dit gebied, dankzij ruim 30 jaar ervaring. Met een team van 18 gedreven professionals hebben wij al meerdere installatie-, ontstoppings- en glasherstelbedrijven ondersteund, bereikbaar gemaakt en bereikbaar gehouden. Installatie-, ontstoppings- en glasherstelbedrijven geven ons op het gebied van onze diensten gemiddeld een 8,5.

18

Ervaren medewerkers

300+

Geholpen bedrijven

Verlaging van de werkdruk

Adviesgesprek aanvragen

Gratis advies & direct een scherpe offerte

  • 24/7 bereikbaar, 365 dagen in het jaar
  • Scherpe gesprekstarieven
  • Meer dan 30 jaar ervaring
Plan adviesgesprek

Ruim 300+ tevreden klanten.

Hoe onze diensten werken voor installatie0, ontstoppings- & glasherstelbedrijven

Onze diensten zijn inzetbaar voor ieder soort bedrijf of iedere organisatie, ook voor installatie-, ontstoppings- en glasherstelbedrijven. Ook voor bedrijven uit deze branche is het belangrijk om 24 uur per dag telefonisch bereikbaar te zijn voor huurders, particulieren en bedrijven.

Denk aan verstoppingen, lekkages, glasschade en dergelijke problemen die ad hoc opgelost moeten worden. Het is belangrijk dat u snel kunt reageren op problemen, onze diensten helpen u daarbij. Door gebruik te maken van onze 24/7 telefoondienst en/of antwoordservice, kunt u uw klanten snel van dienst zijn op elk moment van de dag. Vooraf stellen we samen met u een duidelijk script op, hierbij kunnen wij op maat meenemen wat u wilt dat wij voor u vertellen. Hierin is bijvoorbeeld opgenomen wat wel of niet dringend is en welke acties er door ons moeten worden ondernomen. Zodoende wordt er door Tel & Tel efficiënt gewerkt en kunnen meldingen en storingen snel en correct doorgegeven worden. Op die manier kan uw bedrijf de bijpassende dienst bieden en kunnen er aanvragen die niet dringend zijn tijdens kantooruren worden afgehandeld.

Naast onze 24/7 telefoonservice en antwoordservice hebben wij nog meer diensten die u als installatie-, ontstoppings- of glasherstelbedrijven ondersteunen, bereikbaar maken en bereikbaar houden. Zo kunnen ook de diensten rondom e-mailservice en servicenummers interessant zijn voor u. Bijvoorbeeld wanneer u vaak minder urgente vragen krijgt. Kijk vooral eens naar een van de eerdergenoemde diensten om erachter te komen wat het best bij uw bedrijf past. Wij geven u ook graag advies over onze diensten en vertellen u graag over hoe wij u kunnen helpen, dit doen wij geheel op maat. Neem dus gerust contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken.

De voordelen van diensten voor installatie-, ontstoppings- & glasherstelbedrijven

Om u een beeld te geven van wat wij doen voor installatie-, ontstoppings- en glasherstelbedrijven, hebben wij wat voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • 24/7 bereikbaar, door onze 24/7 telefoonservice bent u dag en nacht bereikbaar voor uw klanten en relaties.
  • Antwoordservice, eenvoudig doorschakelen naar Tel & Tel. Met onze antwoorddienst bent u altijd bereikbaar, en verzekerd van professionele afwikkeling van inkomende telefoontjes.
  • Snelle kennisneming van problemen. Lekkages, verstoppingen en glasschade hebben een snelle oplossing nodig. Door samen snel te schakelen kunnen uw klanten snel geholpen worden.

Wat wij kunnen betekenen voor installatie-, ontstoppings- & glasherstelbedrijven

Bent u benieuwd naar hoe wij uw bedrijf of organisatie kunnen ondersteunen zonder al te veel kosten? Bent u benieuwd naar hoe wij uw organisatie bereikbaar kunnen maken en behouden? Of bent u geïnteresseerd in onze abonnementen op maat, de tarieven van onze diensten of ons advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bieden u als installatie-, ontstoppings- of glasherstelbedrijf graag een professionele, creatieve en betrokken oplossing; geheel op maat voor uw bedrijf.