Stelt u zich eens voor. U heeft een overleg met alle kantoormedewerkers, er is sprake van een collectieve vrije dag of er staat een gezellige borrel of bedrijfsuitje op de planning tijdens een werkdag. Allemaal heel normaal, maar wie neemt in dit soort gevallen de telefoon op als klanten bellen?

Het is niet leuk wanneer één medewerker er niet bij kan zijn omdat hij of zij de telefoon moet beantwoorden. En constant de telefoon in de gaten moeten houden terwijl u eigenlijk met uw aandacht ergens anders bij moet en/of wilt zijn, is natuurlijk ook niet wenselijk. Tel & Tel is er om u op dit soort momenten te helpen.

Wanneer u ons inschakelt, ontfermen wij ons over de bedrijfstelefoontjes waar u op dat moment even geen tijd voor heeft. Zo kunt u zich op één ding focussen en worden klanten toch op een professionele manier geholpen. Dit draagt ook weer bij aan de klantvriendelijkheid van uw bedrijf. Meer weten over wat Tel & Tel voor u en uw bedrijf kan betekenen? Plan dan gratis én vrijblijvend een adviesgesprek in.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen